Nyhetsbrev

Det senaste från Vänersamarbetet och Lake Vänern Grand Tour.
Vänersamarbetet skickar regelbundet ut nyhetsbrev till våra medlemmar, samarbetsparters och övriga som är intresserade av frågor kring Vänern.

Vill du också få nyhetsbrevet och ta del av inbjudningar till andra aktiviteter behöver du fylla i ett formulär.
Klicka här för att fylla i formuläret.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här

Fantastisk sommar och spännande höst!
I år verkar fler svenskar än någonsin ha upptäckt Vänerns pärlor. Många berättar om besöksrekord på sina anläggningar och fullbelagda hotell. Nu ser vi fram emot en aktiv höst där det fina arbetet fortsätter.
Läs Nyhetsbrev september

Snart dags för sommarledighet!
Precis i tid för sommarlov och semester börjar skyltarna för Vänerleden att komma på plats och detta sista nyhetsbrev innan sommarledigheten kan du också läsa om båtbussarna i Karlstads Inre Hamn och mycket annat.
Läs Nyhetsbrev juni

Med våren i sikte!
Många spännande saker är på gång under 2021. Här i årets första nyhetsbrev kan du bland annat läsa om satsningen på hållbart sportfiske i Vänern, hur Lillängshamnens fiskrökeri expanderar, det stora intresset kring Vänerleden och mycket mer. Läs Nyhetsbrev mars

God jul och gott nytt år!
Vi avrundar ett väldigt annorlunda år och blickar med stor förhoppning fram emot nästa. Trots att en del fick ställas in och annat fick ställas om, kan vi se tillbaka på ett produktivt år med viktiga framgångar för Vänerns del.
Se Julhälsning 2020

En höst på distans.
Precis som hela 2020 är det mycket som är annorlunda i höst. För att hjälpa till att hålla corona-kurvan nere jobbar vi på distans och har digitala möten istället för fysiska. Det fungerar bra, men visst saknar vi att få träffa er personligen.
Läs Nyhetsbrev november

En annorlunda sommar.
Nya utmaningarna blev så småningom nya möjligheter och reserestriktionerna blev hemester och nya upplevelser i det vackra Vänerlandskapet vi har nära
Läs Nyhetsbrev augusti

Vi önskar en skön sommar!
I det här numret kan du läsa allt från jobbet med nya Vänerleden, årets paddlingkartor, om Vänerns vatttennivåer och mycket annat.
Läs Nyhetsbrev juni

Soliga vårvinterhälsningar från Vänersamarbetet!
Året har rivstartat med lansering av den nya Väner-webben lakevanern.se, en välbesökt Båtmässa i Göteborg, framtidsworkshop med Vänersamarbetet och möte i Vänerrådet.
Läs Nyhetsbrev mars