Nyhetsbrev

Det senaste från Vänersamarbetet och Lake Vänern Grand Tour.
Vänersamarbetet skickar regelbundet ut nyhetsbrev till våra medlemmar, samarbetsparters och övriga som är intresserade av frågor kring Vänern.

Vill du också få nyhetsbrevet och ta del av inbjudningar till andra aktiviteter behöver du fylla i ett formulär.
Klicka här för att fylla i formuläret.

Läs vårt senaste nyhetsbrev här

God jul och gott nytt år!
Vi avrundar ett väldigt annorlunda år och blickar med stor förhoppning fram emot nästa. Trots att en del fick ställas in och annat fick ställas om, kan vi se tillbaka på ett produktivt år med viktiga framgångar för Vänerns del.
Se Julhälsning 2020

En höst på distans.
Precis som hela 2020 är det mycket som är annorlunda i höst. För att hjälpa till att hålla corona-kurvan nere jobbar vi på distans och har digitala möten istället för fysiska. Det fungerar bra, men visst saknar vi att få träffa er personligen.
Läs Nyhetsbrev november

En annorlunda sommar.
Nya utmaningarna blev så småningom nya möjligheter och reserestriktionerna blev hemester och nya upplevelser i det vackra Vänerlandskapet vi har nära
Läs Nyhetsbrev augusti

Vi önskar en skön sommar!
I det här numret kan du läsa allt från jobbet med nya Vänerleden, årets paddlingkartor, om Vänerns vatttennivåer och mycket annat.
Läs Nyhetsbrev juni

Soliga vårvinterhälsningar från Vänersamarbetet!
Året har rivstartat med lansering av den nya Väner-webben lakevanern.se, en välbesökt Båtmässa i Göteborg, framtidsworkshop med Vänersamarbetet och möte i Vänerrådet.
Läs Nyhetsbrev mars