Konferens Outdoordestination Vänern flyttas till 20 oktober

Med anledning av läget med Corona-viruset flyttas Outdoorkonferensen till 20 oktober. Nedan hittar du uppdaterat program med ny anmälningslänk.

| Nyhetsbrev Vänersamarbetet, Vänersamarbetet

I Sverige har myndigheterna fattat beslut om att samlingar med över 500 personer inte ska genomföras. Outdoorkonferensen har i dagsläget cirka 100 deltagare, och berörs egentligen inte av denna restriktion. I Norge är restriktionerna hårdare där man i vissa regioner har beslutat att möten över 15 deltagare inte ska genomföras. Bland deltagarna till Outdoorkonferensen finns ett stort antal från Norge. Flera deltagare både från Sverige och Norge har valt att avboka sig då de har fått reserestriktioner från sina företag och organisationer.

Eftersom konferensen innebär att vi kommer att samla deltagare som reser hit både från olika delar av landet men också Norge, så innebär detta en ökad spridningsrisk. I det rådande läget väljer vi därför av försiktighetsskäl att skjuta upp konferensen till 20 oktober. Vi hoppas att du har möjlighet att delta även då. Vi återkommer med nytt program, nytt datum och ny anmälningslänk.

Har du några frågor får du gärna höra av dig till oss.

 

Med vänliga hälsningar arrangörsgruppen

Madeleine Norum Vänersamarbetet, Laila Gibson Vänersamarbetet, Johan Engström Turistrådet Västsverige, Andreas Norum Visit Värmland.

Program Outdoordestination Vänern 2020

Dagen kommer vara fylld med inspirerande exempel utifrån och på pågående arbeten i Vänerområdet. Du kommer också att få ta del av aktuell kunskap och trender inom naturbaserad turism och friluftsliv.