Foto: Jesper Anhede

Vänertinget 2020 flyttas till 8-9 okt

Vi har tagit beslut om att flytta årets Vänerting till den 8-9 oktober 2020. Årets värdar är Grästorps och Vänersborgs kommuner. Temat för Vänertinget 2020 är ”Mat och dryck kring Vänern”. Även Vänersamarbetets årsmöte och utdelning av Vänerstipendiet flyttas till 8 oktober.

| Vänersamarbetet

Alla föreningar, organisationer och företag som är intresserade av Vänern är välkomna. Vi hoppas särskilt att som är entreprenör med koppling till mat och dryck kommer! Konferensen riktar sig också till dig som arbetar på en kommun, region, Länsstyrelse eller som politiker som skapar förutsättningar för att fler ska kunna producera, distribuera och konsumera mat och dryck vid Vänern.

Klicka här för att programmet för Vänertinget 2020.

Vänertinget hålls lunch-lunch 8-9 oktober och Grästorps och Vänersborgs kommuner är värdar. Vi kommer att få höra mer från driftiga gårdar, krogar, matvarubutiker och event organisatörer. Tiraholms Fisk vid sjön Bolmen i Halland kommer och berättar om sin resa som familjeföretag. Vi får också kunskap och inspiration från de som stöttar och samarbetar med entreprenörer på olika sätt, som bla  Skafferi Värmland, Nifa, Lokalproducerat i Väst, Hushållningssällskapet Väst och Fiskeområde Vänern.

Klicka här för att anmäla dig!

Sprid gärna de nya datumen i ditt nätverk!

Välkommen!