De la Gardie Park Vandrarhem

På De la Gardie Park vandrarhem i Lidköping bor du i smakfullt inredda lokaler. Vandrarhemmet håller en hög standard och städning vid utcheckning ingår alltid. Det finns även möjlighet att köpa till frukost om så önskas.

Vandrarhemmet slog upp sina dörrar i början av Juni 2020 och är beläget centralt i Lidköping, mitt emellan Kinnekulle & Kållandsö med Läckö Slott. Här finns tåg- och busstation i närheten och precis utanför vandrarhemmets entré finns möjlighet att hyra cykel genom Lidköpings digitala hyrcykelsystem. Här finns även ett konferens- & mötesrum för upp till 15 personer (vid bord) utrustat med bl.a. ljudanläggning och projektor. 

Rummen

De la Gardie Park vandrarhem erbjuder enkelrum, dubbelrum och familjerum. Rummen är utrustade med enkelsängar, våningssängar och bäddsoffa. Man har gemensam tillgång till nytt modernt kök, sällskapsrum med TV & soffa och flera toaletter med dusch. Varje rum är uppkallat efter sevärdheter och besöksmål runt om i destinationen. 

Möjlighet finns att beställa frukost och hyra sänglinnen/handduk. Slutstäd vid utcheckning ingår alltid. Även hundar och katter är välkomna att bo på vandrarhemmet mot tillägg. 

Vid bokning, kontakta De la Gardie park på telefon, mejl eller via deras bokningsformulär. Vandrarhemmet finns även att boka via booking.com

Bildcollage

Närområdet

Vandrarhemmet ligger på gångavstånd om ca 1 km från Lidköpings centrum med torghandel, mysiga butiker och flera restauranger och caféer. Men bara 600 meter bort ligger även Skaragatan med restauranger, konditorier, frisörsalonger och minilivs/kiosk. I närområdet finns även ett handelsområde med flera kända butikskedjor och varuhus. Lidköpings resecentrum ligger kanppt 1 km från Vandrarhemmet med goda förbindelser. Här finns även en pressbyrå.

Från Vandrarhemmet leder en gång- och cykelväg på ca 100 m till en liten lekplats och fortsätter man ett par hundra meter till kommer man till den mest närliggande livsmedelsbutiken. 

 

Info Points – Turistserviceplats

De la Gardie Park är en Info Point – Turistserviceplats. Här kan den som besöker Läckö-Kinnekullebygden hämta informationsmaterial och kartor. Besökaren kan också få muntlig information om besöksmål, aktuella aktiviteter och serviceutbud.

De la Gardie Park vandrarhem

Kinnegatan 27
531 33, Lidköping

info@delagardiepark.se
https://delagardiepark.se/