Vita Sandars Camping

Vita Sandar är en familjecamping som är anpassad för allas avkoppling och trevnad. Som campinggäst erbjuds du utmärkt service och goda möjligheter till aktiva dagar med lekplatser, studsmattor, linbanor, karuseller och bad i såväl pool som i Sveriges största insjö Vänern.

En av Sveriges bästa campingar

I anslutning till badplatsen Vita Sannar, vid Vänerns västra kant, ligger fyrstjärniga Vita Sandars Camping, som av många har klassats som en av Sveriges bästa campingar. Området ligger i östra Dalsland, avskilt från större vägar, vilket gör att du kan bo lugnt och tryggt antingen i husvagn, husbil, villavagn, tält eller i en av de vinterbonade stugorna med veranda. I campingens servering äter du gott och under högsäsongen anordnas allsångskvällar, quiz och karaoke.

bildspel

Alltid något att göra

Att detta är en familjevänlig camping går inte att ta miste på. Här finns möjlighet till aktiviteter som lockar stora som små. Testa den roliga linbanan, gå en tennismatch eller besök campingens poolområde. Givetvis är sandstranden ett populärt tillhåll under varma sommardagar. Vill du hellre prova din golfsving har Melleruds Golfklubb en 18-hålsbana några kilometer från campingen.

Vita Sandars Camping

Vita Sannar
46493, Mellerud

mail@vitasandarscamping.se
https://vitasandarscamping.se/