Kanalkrogen i Sjötorp

Med utsikt över Vänern och i direkt anslutning till Göta kanal ligger Kanalkrogen i Sjötorp. Här äter du gott men kan också bo över i en av stugbyns 4-bäddstugor.

Vid småbåtshamnen i Vänerns strand och Göta kanals första sluss i Sjötorp ligger sommaröppna Kanalkrogen. Här finns restaurang och pub samt en liten stugby med 4-bäddsstugor.

Restaurang med underhållning

Restaurangen serverar á la carte med utsikt över Vänern och precis vid Göta kanal. Ät en god middag eller bara njut av ett svalkande glas i sommarsolen. På menyn hittar du bland annat räksmörgåsar, högrevsburgare, oxfilé och plockbrickor med charkuterier och ostar, och mycket mer! Här erbjuds även pubkvällar med live-underhållning nästan varje vecka under sommaren. Stor markisförsedd uteservering på inglasat trädäck och generösa ytor under bar himmel på gräset lockar till umgänge. 

Kanalkrogen stugby

I anslutning till Kanalkrogen ligger stugbyn med sju små röda stugor med fyra bäddar i varje. Stugorna har enkel standard med våningssängar och liten köksdel med det nödvändigaste. I närheten finns en gemensam servicebyggnad med  wc och dusch.

Tillgång till trådlöst internet (wifi)

KanalKrogen i Sjötorp

Stenbordsvägen 10
54066, Sjötorp

info@kanalkrogen.com
http://kanalkrogen.com